”Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” – proiectie de gala la Cinema Ateneu

Miercuri, 27 iunie 2018, de la ora 20.00 Ateneul din Iasi va invita la proiectia de gala a filmului ”Câteva conversații despre o fată foarte înaltă”. Invitat special: Silviana Mihai – actriță în rolul principal.

Două fete ajung să se cunoască grație unei foste iubite a amândurora. Devin tot mai apropiate, dar prăpastia dintre ele se lărgeşte pe măsură ce una vrea răspunsuri, iar cealaltă refuză să se expună. Cum lupţi cu o teamă pe care nici măcar nu o poţi descrie în cuvinte? Unul din rarele exemple de cinema LGBT din România!

Filmul este o incursiune sumară în lumea queer, dar și o privire asupra unei generații puțin reprezentate în filmul românesc: tinerii din marile orașe, prinși între valori și opțiuni contradictorii, între modelele propuse de vestul Europei și o societate înțepenită în reverii despre o presupusă „tradiție”. Scenariul reprezintă dramatizarea în ficțiune a unor povești reale, un colaj de lucruri care se întâmplă în jurul nostru chiar și azi.”, povestește regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înaintea difuzării filmului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: