Cătălin Crișan LIVE | Cafeneaua Piata Unirii

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, iubitori de frumos și de muzică bună.  Joia aceasta, vă invităm începând cu ora 20.00 pe terasa Cafenelei pentru o seară culturală, o călătorie muzicală inedită, alături de una dintre legendele muzicii românești – #Cătălin #Crișan 

Seara se deschide cu momente magice creionate de artiști locali, în atmosferă tandră de apus de soare, care ne îmbie să împărțim un platou cu  fructe de mare, un pahar cu Prosecco și muzica faină cu prietenii și familia.

Seara se lasă, luminile învăluie terasa în tonuri colorate, iar pe scenă urcă, în aplauzele dumneavoastră – Cătălin Crișan  și ne invită să trăim emoții și amintiri, cu fiecare șlagăr  care ne unduiește pe scaun și ne invită la dans în perechi. Finalul concertului ne lasă cu zâmbetul de buze și poftă de un cocktail aromat, pe care-l savurăm în mood-ul muzical dirijat de Dj Dream.

REZERVARE

Acces eveniment: 40 lei (Zona 1); 30 lei (Zona 2); 10 lei (Zona 3). Rezervări: 0743 663 903 (locurile sunt limitate, așa că nu uita să suni din timp pentru a fi sigur că vei găsi locul perfect)

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Piata Unirii 6, Iasi

www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: