Catalin Botezatu, de Martisor la Iulius Mall

Pe 1 martie, simpaticii matinali Razvan si Dani ii invita pe ieseni la IULIUS MALL sa formeze impreuna cel mai mare snur de Martisor. Marti, de la ora 15.00, vedetele Antenei 1 se vor afla in IULIUS MALL, de unde vor transmite in direct toate momentele ineditului eveniment si vor da startul unei „primaveri la maXim”. Fiecare participant va primi un tricou alb sau rosu si va intra in competitia pentru cele 5 televizoare LCD full HD puse la bataie de organizator.

Pe 3 martie, IULIUS MALL continua seria evenimentelor de Martisor cu un show dedicat mai ales doamnelor si domnisoarelor: o prezentare de moda plina de vitalitate semnata Catalin Botezatu. De la ora 19.00, podiumul de la Tower Cafe, etajul 1, se va transforma intr-un veritabil ring de lupta, pe care binecunoscutul designer isi va prezenta cea mai noua colectie de lenjerie intima pentru barbati, denumita „BOXING”. Catalin Botezatu va impresiona si de aceasta data prin creativitate si va pune in scena un show dupa un concept in premiera, cu o coregrafie care aminteste de meciurile de box. Modelele vor defila, asemeni pugilistilor, in lenjerie intima, sorturi, pantaloni de trening – piese vestimentare care vor fi accesorizate cu halate de satin, manusi si casti de protectie specifice acestui sport. Movul, albul si rosul domina colectia „BOXING”. Si magazinele din IULIUS MALL isi vor etala noile colectii de primavara in cadrul serii dedicate modei de pe 3 martie.

Pentru ca se apropie ziua tuturor femeilor, IULIUS MALL va face nespus de fericita o clienta care il apreciaza pe sarmantul Catalin Botezatu. Pe 3 martie, vestitul designer va lua cina cu norocoasa castigatoare a unui concurs demarat pe contul Facebook IULIUS MALL IASI. Astfel, in perioada 25 februarie – 2 martie, admiratoarele lui Catalin Botezatu pot incarca o fotografie pe pagina de socializare a mall-ului, castigatoarea fiind desemnata in functie de numarul de voturi primite de la prieteni si nu numai.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: