Cat costa sezlongurile in statiunile de pe litoralul romanesc

Sezonul estival este in toi, ceea ce inseamna ca litoralul romanesc este tot mai cautat de turisti. Platforma de rezervari hoteliere Travelminit.ro a realizat recent o analiza a preturilor sezlongurilor in statiunile de pe litoralul romanesc. Astfel, turistii romani platesc anul acesta preturi incepand de la 25 de lei/zi pentru un sezlong si de la 180 de lei/zi pentru un baldachin. Tariful de inchiriere al sezlongurilor este mai accesibil in sudul litoralului si poate fi cu pana la 100% mai scump in nordul litoralului.

Mamaia Nord – zona cea mai scumpa pentru turisti
In functie de zona din Mamaia in care te afli, preţurile pleaca de la 25-30 de lei pentru un şezlong in Mamaia Sud si de la 50 de lei/zi in timpul saptamanii si de la 75 de lei/zi pentru weekend daca vorbim de Mamaia Nord. Baldachinul porneste de la un pret de 180 de lei si poate ajunge la 200 de lei/zi. In Constanta, pretul pentru un sezlong porneste de la 20-25 de lei/zi pentru Plaja Modern.

Vama Veche – sezlonguri mai scumpe decat anul trecut
In Vama Veche, statiunea tinerilor libertini si cu chef de distractie pana la rasarit, pretul unui sezlong a crescut cu 5 lei fata de anul trecut. Anul acesta, pretul unui sezlong porneste de la 30 de lei/zi in timpul saptamanii si 35 de lei/zi in weekend.

Eforie Nord si 2 Mai – cele mai ieftine statiuni la Marea Neagra
Statiunile mai retrase si mai linistite au preturi mai rezonabile pentru inchirierea unui sezlong. Specificul statiunii Eforie Nord, acela de statiune pentru familii, influenteaza si preturile practicate de operatorii de plaje. Astfel, un sezlong in Eforie Nord are un pret de inchiriere ce porneste de la 20 de lei/zi. Si in statiunea 2 Mai preturile sunt mai convenabile pentru buzunarele turistilor. Pretul unui sezlong cu umbrela porneste de la 20 de lei/zi.

Cresteri de preturi asteptate in luna august
Cu cat ne vom apropia de luna august, iar plajele vor deveni aglomerate, operatorii vor modifica puţin şi preţurile, astfel ca in weekend nu se vor mai gasi şezlonguri sub 30-35 de lei pe zi/persoana.

Preturile la cazare pe litoralul romanesc pornesc de la 200 lei
In ceea ce priveste cazarea, pe platforma de rezervari Travelminit.ro, preturile in statiunea Mamaia pornesc de la 200 de lei/noapte pentru 2 persoane si pot ajunge pana la 1.700 de lei/noapte pentru inchirierea unui apartament de lux cu vedere la mare la un hotel de 4 stele cu pensiune completa. Orasul Constanta are preturi competitive pentru litoralul romanesc, o camera pentru 2 persoane cu pat matrimonial avand un pret de la 80 de lei/noapte.

Statiunea Eforie Nord este cea mai ieftina varianta pentru o vacanta la Marea Neagra, preturile pentru o camera dubla pornesc de la 80 de lei/noapte, urmata de statiunea Costinesti unde pentru o camera dubla platesti de la 100 de lei/noapte. In Vama Veche o camera dubla are un pret de la 140 de lei/noapte, in timp ce in Neptun pretul unei camere duble porneste de la 160 de lei/noapte.

INFO

Travelminit.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: