„Căsuța cu povești muzicale”, regia Iulian Ioan Sandu @Ateneul din Iasi

Prin intermediul poveștilor și al lucrărilor muzicale, atent alese, vom parcurge împreună un scurt istoric al creațiilor românești de opera pentru copii, călătorind prin culturi diferite. Spectacolul va avea loc vineri, 27 octombrie 2017, ora 13, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Pornind de la lumea basmului românesc (“Fata moșului și fata babei”), de Florin Comisel – cu o muzică având un puternic iz folcloric , autentic, proiectul ajunge apoi la o altă poveste celebră – “Motanul încălțat”, din nou, compusa de un muzician român – Cornel Trăilescu.

Apoi, mult îndrăgita poveste a micului “Peter Pan”, lucrare a compozitorului Laurențiu Profeta, care în această montare, sub regia lui Iulian Sandu (regizorul proiectului), a primit premiul pentru “Cel mai bun spectacol pentru copii” la Gala Operelor Naționale-Iași 2015. Copiii vor fi astfel uniti prin intermediul muzicii, învățând toleranța și acceptarea alături de multe alte noțiuni de cultură muzicală.

Spectacolul va avea loc vineri, 27 octombrie 2017, ora 13, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 10 lei/ 8 lei cu reducere pentru elevi, studenți, șomeri și pensionari și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.30 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Delir in doi… in trei… in cati vrei @Ateneul din Iasi

Spectacolul „Îndrăgostiți cu același nume” la Ateneu

Comedia „Asta-i ultima dată” la Ateneul din Iași

,,Călătoria lui Păcală în Regatul de Gheațăˮ

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: