Casting pentru Miss România 2014 și Top Model România 2014

Afis-Casting-Miss-Romania-&

Bucharest Fashion Week, organizează cel de al treilea casting pentru Miss România 2014 și Top Model România 2014. Cel mai important festival de modă din țara noastră pune la bătaie titlurile de „Cea mai frumoasă femeie din România”, respectiv „Cel mai bun model al României” și le invită pe românce la castingul care va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numărul 29, începând cu ora 12.00.

Pentru a intra în competiție, participantele trebuie să se înscriere site – www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie să aibă minimum 15 ani și o înălțime de cel puțin 1.72m. Dacă aplicantele răspund criteriilor de selecție impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc în cadrul castingului de sâmbătă, 25 octombrie.

Pe lângă titulaturile la care visează orice tânără din țară, participantele pot câștiga premii în valoare de peste 20.000 Euro. Primele două castinguri pentru concursurile Miss România și Top Model România au avut loc în zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Așadar Bucharest Fashion Week continuă căutarea celor mai frumoase, talentate și lipsite de inhibiții românce, care sunt pregătite să intre în competiția frumuseții.

Miss România este un concurs de frumusețe care se desfășoară anual în cadrul festivalului internațional de modă Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV România. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, câștigătoarea competiției fiind cea care va reprezentanta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume, Miss World.  Top Model România 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din România. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din țara noastră au șansa de a fi prezentate principalelor agenții de modeling din lume.

Bucharest Fashion Week este un festival de modă independent al cărui principal obiectiv este acela de a promova designerii români, dar și profesioniștii care activează în industria modei din țara noastră. În această iarnă ediția cu numărul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 1-6 decembrie 2014 la Ambasad’Or Events.

INFO

www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: