Casting pentru următoarele premiere de la Ateneul Tătărași

Ateneul-tatarasi-iasiAteneul Tătărași organizează vineri, 25 aprilie 2014, ora 14.00, în Sala Bar Club, un casting pentru proiectul teatral „Mitică Popescu” de Camil Petrescu, regia Viorel Vârlan. Pot participa fete și băieți cu studii în domeniu. Premiera va avea loc pe 3 octombrie a.c. la Ateneul Tătărași.

Ateneul Tătărași organizează vineri, 25 aprilie 2014, ora 14.00, în Sala Bar Club un casting pentru proiectul teatral „Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov, regia Radu Ghilaș. Pot participa fete și băieți cu studii în domeniu. Premiera va avea loc în luna mai la Ateneul Tătărași.

Ateneul Tătărași organizează sâmbătă, 26 aprilie 2014, ora 12.00, în Sala Mare un casting pentru proiectul teatral „Titanic vals” de Tudor Mușatescu, regia Mihaela Werner pentru rolurile Gena- o fată sensibilă, mignonă, delicată, Dinu- sensibil, empatic, nu grozav de arătos și Miza- frumoasă, cu mult aplomb. Pot participa fete și băieți de peste 25 de ani cu studii în domeniu și cu caracteristicile menționate anterior. Premiera va avea loc în luna iunie la Ateneul Tătărași.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAȘI

0232 26 18 46, 0751 127 741

ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: