Casting Gya Models Romania / 16 februarie, Moldova Mall

Casting Gya Models - 16 februarie 2013

In fiecare an, echipa Gya Models Romania calatoreste in toate orasele importante ale tarii pentru a descoperi noi fete ce au potential de a deveni top modele internationale. Pe 16 februarie 2013, Iasi-ul va fi gazda primului casting din 2013 organizat de prestigioasa agentie de modele. Selectia va avea loc in incinta Moldova Mall, et. 3, intre orele 14:00-20:00. Sunt asteptate toate tinerele care isi doresc o cariera de top model international, atat din Iasi cat si din zonele adiacente.

Daca ai intre 16 si 21 ani, inaltimea minima de 1,72 m, aspect fizic placut si esti aspiranta la o cariera in modelling, atunci participa la castingul organizat de Gya Models.

Te asteapta contracte cu cele mai mari agentii de moda internationale, aparitii in cele mai cunoscute reviste, prezentari pentru branduri renumite, acces la castingurile din toata lumea, shooting-uri in cele mai exotice locatii si nu numai.

Organizatorii vor puncta: frumusetea, stilul personal, naturaletea si trupurile bine conturate ale fiecarei candidate.

Gya Models valorifica potentialul chipurilor si trupurilor deosebite prin intermediul unei echipe cu experienta in modeling, fotografie de moda, make-up si hair styling si isi doreste sa-ti deschida orizonturile catre o cariera de succes in industria frumusetii prin parteneriatele stranse pe care le are cu agentii internationale din Paris, Milano, Singapore, Tokio, Beijing sau Hong Kong.

Ineditul castingului este faptul ca spre deosebire de cele obisnuite, nu trebuie sa treci prin mai multe preselectii pentru oportunitatea de a pasi pe urmele unor modele celebre, precum Linda Evangelista, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, iar experienta in modeling nu este necesara, asa ca tu poti fi urmatoarea ambasadoare a Romaniei peste hotare!

Te asteptam si nu uita sa iti aduci si prietenele, iti vor multumi cu siguranta!

Acest eveniment este sustinut de Moldova Mall, Kudika.ro si Envy.ro.

INFO

gyamodels.ro

www.facebook.com/gyamodels

office@gyamodels.ro

Tel: 0722.32.63.78/021.33.59.737

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: