Castigatorii concursului ”Floare albastra” 2013

concursul floare albastra 2013

Marti, 15 ianuarie, la Ateneul Tatarasi s-au adunat peste 200 de elevi din 18 scoli generale si licee din judet, pentru a-i sustine pe cei peste 90 de elevi care au concurat in cadrul celui mai mare concurs de recitare, organizat ca in fiecare an de catre Liceul Tehnologic Nicolina in parteneriat cu Ateneul Tatarasi, Palatul Copiilor si Inspectoratul Scolar al judetului Iasi.

Versurile poeziilor emiesciene au rasunat pe scena timp de cateva ore in cadrul celor 5 sectiuni ale concursului, elevi mai mici si mai mari intrecandu-se in a gasi cel mai potrivit timbru si cea mai emotionanta interpretare pentru creatiile marelui poet.

In acest an, juriul a avut ca invitati speciali pe dnul. Prof. universitar doctor Stefan Oprea – scriitor, istoric, critic de teatru si film, premiat de UNITER pentru intreaga activitate, in calitate de presedinte al juriului. Alaturi de el, alti profesionisti din domeniul artei teatrale si nu numai au asigurat jurizarea obiectiva a acestui concurs.

Diana Costea - floare albastra 2013

Diana Costea, castigatoarea premiului Maestro

Iata pe cei mai buni dintre castigatorii acestei editii, care au fost premiati si felicitati cu emotie si ropote de aplauze:

  • Premiul de excelenta – Luminita Barsan (Liceul Tehnologic Radu Cernatescu)
  • Premiul Maestro – Diana Costea (Palatul Copiilor)

Premii I (pe sectiuni):

  • Stefan Codrin Ciornea (Scoala Generala “M. Codreanu”)
  • Madalina Romila (Liceul Miron Costin)
  • Luminita Apavaloae (Palatul Copiilor)

INFO

www.ateneutatarasi.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: