Câștigă o călătorie în Milano cu noua colecție vestimentară „See you in Milan”, de la Lidl

Lidl_See you in Milan (5)

Adoptă stilul relaxat, dar plin de rafinament al capitalei modei europene, înnoindu-ți garderoba cu articolele vestimentare propuse de Lidl. Din 18 februarie, îți vei putea crea ținutele preferate cu produsele din colecția „See you in Milan”.

Creează-ți ținuta perfectă pentru primăvară cu un top (29.99 lei/buc.), disponibil în trei variante de culori, o pereche de pantaloni lejeri (29.99 lei) și un cardigan tricotat (44.99 lei). Sau poți opta pentru o rochie de damă (44.99 lei), pe care o poți combina cu unul dintre cele trei modele de jachetă (99.99 lei).
Pentru un outfit confortabil, poți alege dintre cele trei modele de bluze sport (39.99 lei), sau setul de bluze cu mânecă scurtă (36.99 lei/set – 2 buc.), alături de o pereche de leggings (19.99 lei).

În plus, cu noua colecție de la Lidl, ai șansa să descoperi Milano și să trăiești atmosfera de pe străzile uneia dintre capitalele modei ale lumii. Astfel, poți câștiga una dintre cele două excursii la Milano sau unul dintre cele 2.000 de vouchere în valoare de 30 lei.

În perioada 18.02 – 20.03.2016, cumpără cel puțin un produs „See you in Milan” de la Lidl, înscrie codul de pe bon pe www.lidl.ro/concurs și păstrează bonul pentru verificare.

Începând cu 18 februarie, bucură-te de articole vestimentare moderne și pline de stil, cu noua colecție „See you in Milan”, de la Lidl!

MAGAZINE LIDL IASI

harta-magazine-lidl-iasi

Adrese: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A.

Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

www.facebook.com/lidlromania

twitter.com/LidlRomania

PE ACEEASI TEMA:

”It’s the season to be bunny”, la Iulius Mall Iasi: o vacanta in Olanda si peste 3000 de alte premii

Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

Spring Refresh la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CURSURI GRATUITE pentru copii și elevi cu vârsta între 4 și 18 ani

Expoziţia de fotografie „TĂRÂMUL BEDUINILOR”

Expoziție de pictură Doina Mihăilescu, la Muzeul Unirii Iași „Între ZI și VIS (grădină am vrut să fiu…)”

Oportunitate pentru elevi: Bursele FLEX – 1 an de liceu în SUA

Scrie un comentariu: