Casă spre Acasă – one woman show @Cafeneaua FiX

Vineri, 16 iunie 2017, ora 19:00, te așteptăm în Cafenea la un one woman show cu LAURA BILIC – Casă spre Acasă , adaptare după romanul ”Fata din tren” al Paulei Hawkins.

Totul începe într-o vineri, în această Fascinantă zi a săptamânii, în care putem să bem și 4 doze de gin tonic, fără să ne simțim vinovați… și apoi lăsăm gândurile să se miște în voia lor…

Solidarizezi imediat cu personajul, accepți convenția teatrală fără nicio rezervă, și o urmezi pe Rachel printre abisurile ce o definesc și pe care ți le arată cu lejeritatea cu care ar vorbi despre starea vremii. O limpezime luminoasă alcătuiește haloul prin care privești o singurătate feminină. Foarte curat lucrat, fără gratuități și fără surplusuri, fără demonstrații inutile de artă a actorului, rolul Rachel cucerește prin simplitate frumoasă. Atentă la detalii, Laura Bilic sincronizează perfect stările personajului cu mișcările acestuia. ” (Călin Ciobotari )

80 de minute de text. Scenă aproape goală. Două-trei jumătăți de minut de ilustrație muzicală. În rest, actorie în stare pură. Plus poveste. Așa a fost Casă spre acasă, minunat spectacol despre traumă, derivă, singurătate, trădare, memorie și disperată căutare a unui salvator „acasă”.” (Călin Ciobotari)

Traducere și dramatizare : Laura Bilic. Afiș : Asanache Rică

REZERVARE

Artist support: 15 lei. Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva sau 0724 92 12 12

INFO

Cafeneaua FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/CafeneaFiX

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: