Casa REDU vă așteaptă sâmbătă, 16 iulie, pentru o după amiază de cumpărături cu buget mic la Bazar Solidar

bazat-solidar

Amenajăm frumos curtea și interiorul și scoatem la vedere fustițe, rochițe, pantaloni, blugi, tricouri, accesorii și altele pentru fete și băieți. Pentru că punem accent pe stări de bine, o să avem limonadă, muzică și ne vom asigura că va exista umbră pentru a avea un loc în care să stați la împărtășit povești.

Toate veniturile realizate vor fi reinvestite în dezvoltarea întreprinderii sociale REDU care urmărește reducerea impactului negativ asupra mediului și comunității creat de industria textilă.

Dacă aveți haine și accesorii care nu vă mai sunt de folos, ni le puteți dona oricând sau chiar în ziua evenimentului. O parte din ele le vom valorifica si transforma în produse noi, le vom dona către familii defavorizate economic sau le vom expune spre vânzare în cadrul Bazarului Solidar la prețuri foarte mici.

Deoarece suntem prieteni ai consumului responsabil, vă recomandăm să veniți la voi cu propriile genți (sacoșe de pânză, ambalaje reutilizabile etc.) în care să transportați produsele achiziționate.

La Atelierul de brodat continuăm să ne jucăm cu ața și acul în stil 8 bit. Colegele noastre, Maria și Andreea, vor fi acolo pentru a vă ghida și oferi indicații la orice întrebare. Produsul final îl veți putea lua acasă și folosi după bunul plac. Atelierul durează aproximativ 2 – 3 ore, avem 15 locuri, taxa de participare este de 25 lei, iar aici vă puteți înscrie bit.ly/A8bit.

Înscrierile și achitarea taxei pentru Atelierul de brodat se realizează până pe 14 iulie, ora 22.00, prin transfer bancar în contul RO27BACX0000000857400000 sau cash la sediul REDU sau CUIB.

Intrarea la Bazar Solidar este gratuită.

https://www.facebook.com/redu.org/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: