CARTURESTI PALAS / Cursul ” Human Design sau mostenirea emotional – spirituala”

afis corel 1 jpeg

Luni, 9 iulie 2012, de la ora 18.30 sinteti invitati in Libraria Carturesti din Palas Mall pentru a participa la cursul de autodezvoltare sinergica si spiritualaHuman Design sau mostenirea emotional – spirituala’‘.

Va propunem un curs practic prin care sa aveti acces la o cunoastere profunda si reala a ceea ce este intotdeauna ascuns, partea inconstientului nostru. Asa cum afirma M. Erickson, inconstientul este un rezervor imens de resurse, blocate de zona constienta care a traversat diverse situatii traumatizante de viata si incearca sa se apere. Va invit sa descoperim impreuna resurse si acel potential inca neexplorat pentru a va putea urma in mod liber visele si asteptarile. Totodata veti deveni mult mai constienti si stapani pe propriul “destin “ intelegand logica subtila si ascunsa prin simboluri a evenimentelor de viata. Lasati libera calauza interioara pentru a va conduce prin drumul alabmicat si uneori greu de inteles al existentei.

Modul 3- Human Design sau mostenirea emotional- spirituala.

Organizator: Lector Univ Doctor Monica Mihaila, Clinica Psyharmony, Presedinte Asociatia Romana de Interventie Psihologica, Psihoterapeutica si Medicala in colaborare cu Libraria Carturesti Iasi.

INFO

Unde: Carturesti din incinta PALAS MALL
Cand: 9.iulie.2012, ora: 18.30

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: