CARTURESTI PALAS / Cursul ” Human Design sau mostenirea emotional – spirituala”

afis corel 1 jpeg

Luni, 9 iulie 2012, de la ora 18.30 sinteti invitati in Libraria Carturesti din Palas Mall pentru a participa la cursul de autodezvoltare sinergica si spiritualaHuman Design sau mostenirea emotional – spirituala’‘.

Va propunem un curs practic prin care sa aveti acces la o cunoastere profunda si reala a ceea ce este intotdeauna ascuns, partea inconstientului nostru. Asa cum afirma M. Erickson, inconstientul este un rezervor imens de resurse, blocate de zona constienta care a traversat diverse situatii traumatizante de viata si incearca sa se apere. Va invit sa descoperim impreuna resurse si acel potential inca neexplorat pentru a va putea urma in mod liber visele si asteptarile. Totodata veti deveni mult mai constienti si stapani pe propriul “destin “ intelegand logica subtila si ascunsa prin simboluri a evenimentelor de viata. Lasati libera calauza interioara pentru a va conduce prin drumul alabmicat si uneori greu de inteles al existentei.

Modul 3- Human Design sau mostenirea emotional- spirituala.

Organizator: Lector Univ Doctor Monica Mihaila, Clinica Psyharmony, Presedinte Asociatia Romana de Interventie Psihologica, Psihoterapeutica si Medicala in colaborare cu Libraria Carturesti Iasi.

INFO

Unde: Carturesti din incinta PALAS MALL
Cand: 9.iulie.2012, ora: 18.30

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: