“Cartiere pentru oameni”- intalnire consultativă cu locuitorii din Tatarasi

Cu totii ne dorim spatii pentru petrecerea timpului liber, cu totii ne dorim să vedem un copac de la fereastră, să stăm pe o bancă lângă un loc de joacă pentru copii, să ajungem pe jos la un parc sau să urmărim o piesă de teatru în zona în care locuim.

Pentru a veni în sprijinul celor care îsi doresc o schimbare în cartierul lor, Asociatia Mai Bine invită sâmbătă, 16 noiembrie 2013, în intervalul 10.00 – 13.00, locuitorii din Tătărasi la o întâlnire consultativă pentru a identifica interesele si nevoile comunitătii locale. De asemenea, ne propunem ca în cadrul acestei întâlniri să informăm participantii cu privire la necesitatea implicării active a fiecăruia dintre noi pentru îmbunătătirea traiului urban prin cresterea unitătii si interactivitătii dintre locuitorii aceluiasi cartier, revitalizarea unor spatii din apropiere sau organizarea si participarea la activităti culturale.

Persoanele interesate să participe la întâlnire sunt rugate să se înscrie până pe 15 noiembrie la e-mail: contact@maibine.eu sau telefon: 0752.409.620, locul de desfăsurare urmând să fie comunicat persoanelor înscrise.

Întâlnirea se desfăsoară în cadrul proiectului Instrumente educative si participative pentru dezvoltare durabilă, implementat în perioada iunie 2013 – mai 2015. Proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

INFO

www.maibine.eu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: