Carti de poveste la jumatate de pret

reduceri-carti-copii

Pana pe 15 iunie beneficiați de o reducere de 50% din prețul oricărei cărți din colecțiile O inimă de Broscuță, Căsuța fermecată și BD Junior. Reducerea se aplică doar la comenzile efectuate pe site-ul Adenium.

Povestea colecției ”O inimă de Broscuță” a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi. Colecția conține, până în prezent, zece volume scrise de Gheorghe Vîrtosu, două cărți de colorat și două tomuri de benzi desenate cu desene originale, create de o echipă de ilustratori și scenariști talentați. Calitatea prezentării este excepțională, volumele fiind tipărite în Italia. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția ”Căsuța fermecată” este dedicată poveștilor copilăriei care așteaptă să fie descoperite de cei mari și de cei mici. Grafica excepțională acordă o dimensiune în plus poeziei și prozei pentru copii. Este locul perfect de dezvoltare a dragostei de carte și de frumos. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția ”BD Junior” conține reinterpretări ale unor cunoscute povești și romane din literatura pentru copii, transpuse în benzi desenate originale, realizate în condiții grafice deosebite. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Descoperiți universul unor cărți de poveste și profitați de reducerile oferite!

INFO

Editura Adenium

www.adenium.ro

PE ACEEASI TEMA:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

Editura Adenium anunță lansarea Colecției NO ADDICT, coordonată de dr. Ovidiu Alexinschi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: