Cartea Saruturilor / Editura Vellant

cartea saruturilor

”Cartea săruturilor” strânge într-un volum 42 de tipuri de sărut trăite chiar de cititori, puse în versuri de Iv cel Naiv și ilustrate de Vali Petridean. De la cel mai nevinovat la cel mai electrizant, de la cel mai familiar la cel mai spontan, de la pasiune la pupic, multe dintre săruturile trăite sau imaginate de cititori se răgăsesc aici.

Iv cel naiv & Vali Petridean se întorc cu un nou volum: ‪#‎CarteaSăruturilor‬. Precomandă-ţi cartea de pe carturesti.ro şi o vei primi acasă cu semnătura lui Iv, începând cu 13 mai. Două adrese de ținut minte: ivcelnaiv.ro şi valipetridean.com.

• sărutul hollywoodian •
Cu o mână pe pieptul lui, puțin aplecată pe spate
ea îl îmbrățișează fermecată până peste poate,
el o cuprinde strâns, cu brațele-amândouă,
strivindu-i buzele de ale lui. Afară plouă.

Cartea săruturilor nu e este doar pentru cei îndrăgostiți: părinți, iubiți, bunici, prieteni sau copii veţi descoperi poezia propriilor săruturi între paginile ilustrate.

Incluse în cel de-al cincilea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 42 de tipuri de sărut sunt de testat, rememorat, reinventat, povestit, repovestit, de citit și recitit.

În vacanţă, pentru lecturi de seară, la cafeaua de dimineață, din dragoste pentru poezie, Cartea săruturilor rescrie poveştile citilorilor sărut cu sărut.

Categorii: Poezie. Limba: Romana. Data publicării: 2016. Editura: Vellant. Tip copertă: Hardcover. Nr Pag: 88. ISBN: 9786068642826. Dimensiuni: H: 17cm | l: 17cm.

INFO

carturesti.ro/carte/cartea-saruturilor-446452

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: