Cartea pe bancă, o minunată invitație la lectură în Iași

cartea-pe-banca-lectura-iasi-foto-2015Un proiect demn de Iașul-Capitală Culturală se desfășoară de cel puțin o lună de zile. Numeroase cărți au fost lăsate pe băncile din Copou sau Centru, invitând ieșenii la citit.

Dacă vedeți o astfel de carte, să știți că nu a fost uitată de vreun cititor. În minutele în care vă odihniți, puteți răsfoi sau citi pasaje din carte cu condiția să o lăsați pe bancă pentru alți cititori. De altfel, un astfel de îndemn este lăsat scris pe copertă. Vezi mai multe fotografii în Zariul de Iasi, aici!

Proiectul “Cartea pe bancă” a început în urmă cu o lună. Inițiatorii proiectului au luat legătura și cu două librării și au obținut suficiente volume încât să pună în fiecare zi cel puțin câte o carte pe bancă. “Scopul este vădit de a-i determina să lase instrumentele moderne de comunicare și să se întoarcă spre hrana vie, culturală, adică spre carte,” a explicat Eugen Benea, inițiator proiect, pentru Digi24.

INFO

Vezi poze in timp real pe pagina de Facebook!

https://www.facebook.com/pages/Cartea-pe-banc%C4%83/1156412914376054

PE ACEEASI TEMA:

Lectura si dezbatere la Libraria Carturesti cu Ana Maria Sandu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: