Cartea belvelor la Ateneu

Într-o societate plină de tipare, opt femei diferite spun opt povești de viață autentice. Ce le unește? Pasiunea pentru scris și acceptarea imperfecțiunilor. Rezultatul? Cartea „Femei perfect de imperfecte”, un proiect editorial Belva.ro.

Pe 29 iunie 2017, de la ora 18:30, cele opt scriitoare te așteaptă în grădina Ateneului din Iași, la o discuție liberă despre imperfecțiunile care vin la pachet în viața unei femei. Vorbim despre provocările de a fi mamă, de a trece peste moartea unui părinte, despre depresie, violență, divorț, carieră, dragoste, despre împliniri și despre viață așa cum este ea – pe cât de perfectă așa cum ne-o dorim, pe cât de imperfectă așa cum e de fapt.

Vei putea cumpăra Cartea Belvelor direct de la eveniment, cu autograful autoarelor și cu un semn de carte personalizat! Nu vor lipsi fotografiile cu Belvele și surprizele în stilul specific Belva!

Intrarea este liberă!

Belvele: Alexandra Cristea, Andreea Ignat, Andreea Marinciu, Carmen Păun, Irina Butnaru, Nancy Samargiu, Raluca Luca, Smaranda Biliuți.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: