Federer – omul, sportivul, recordmenul. O noua carte la Editura Publica

roger-federer-in-cautarea-perfectiunii-foto-carte-editura-publicaLocul 1 în clasamentul ATP timp de 302 săptămâni, dintre care 237 consecutive. 17 victorii în turneele de Mare Șlem, 24 de finale jucate. De șase ori câștigător al Turneului Campionilor. Roger Federer este omul recordurilor în tenisul mondial și probabil cel mai bun jucător din istoria acestui sport. În căutarea perfecțiunii ne prezintă drumul parcurs de marele campion elvețian din etapa de juniorat până în cea de lider mondial în sportul alb. René Stauffer, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din circuitul ATP, nu se oprește însă aici și trece dincolo de latura profesională și ni-l prezintă în premieră pe Roger-omul. O carte care ne arată care sunt resorturile umane care transformă un jucător de tenis plin de talent într-un supercampion!

,,Să joace perfect: asta era forța care îl mâna în viaţă. Nu dorea neapărat să își învingă adversarii și să câștige trofee – chiar dacă, după cum a și recunoscut, de altfel, îi plăcea ideea că ar putea deveni bogat și celebru. Instinctiv, pentru el calea era scopul, iar calea era reprezentată de încercarea de a lovi și trimite mingile perfect cu racheta sa. Părea că este posedat de ideea aceasta, ceea ce explica de ce se enerva atât de tare chiar și după schimburile de mingi câștigate. Obsesia lui nu era dominarea adversarului, ci a mingii, pe care o iubea și o ura totodată. “

Roger Federer În căutarea perfecțiunii este un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

CUMPĂRĂ

Puteți comanda Roger Federer În căutarea perfecțiunii de René Stauffer cu o reducere de 5%, la prețul de 42,75 lei, aici.

INFO

www.facebook.com/editurapublica

www.publica.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: