Carnavalul Cadourilor

In perioada 29 noiembrie-19 decembrie 2010, la Centrul Comercial Felicia se desfasoara campania de Craciun ”Carnavalul Cadourilor”. Clientii au sansa sa castige sute de premii si sa asiste la evenimente inedite, in spiritul sarbatorilor de iarna.

Mos Nicolae pastreaza traditia si vine si anul acesta la Centrul Comercial Felicia pentru a umple cele mai lustruite ghetute cu dulciuri si cadouri. Felicia ii invita pe toti cei care au fost cuminti si ascultatori sa-si lase ghetutele la centrul info in ziua de 5 decembrie 2010, incepand cu ora 10.00, iar in decursul zilei de 6 decembrie 2010 ii asteapta sa si le ia inapoi pline cu cadouri.

In data de 12 decembrie 2010, ora 14.00, Centrul Comercial Felicia este gazda unui spectacol de dans si colinde, cu invitati speciali: copiii de la Palatul Copiilor, Corul Luceafarul, Academia Show si Ansamblul Rapsodia. Din decorul de iarna nu pot lipsi batranul Mos Craciun si spiridusii sai.

Seria de evenimente speciale continua la Felicia cu un concert sustinut de Opis Band. Cei 20 de artisti profesionisti ai trupei vor transmite bucuria Craciunului intr-un mod neconventional, sambata, 18 decembrie 2010, ora 18.00.

Mai multe detalii pe: http://felicia-iasi.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: