Carnaval Show cu Andreea Balan, la Iulius Mall + Fashion Summer Show

Sâmbătă, 22 iunie 2013, cântăreaţa Andreea Bălan va aduce la Iulius Mall atmosfera de petrecere a Carnavalului de la Rio. Concertul va avea loc de la ora 18.00, la etajul mall-ului, în zona Café Blanc şi va fi un show total, plin de culoare şi stiluri de dans dintre cele mai diverse.

În plus, clienţii mall-ului care se pregătesc pentru vacanţa la mare sunt invitaţi să afle ce modele nu trebuie să le lipsească din garderobă, în materie de costume de baie, rochii de plajă, ţinute vaporoase şi accesorii. Printre magazinele care îşi vor prezenta colecţiile în cadrul Summer Fashion Show se numără: BSB, Jolidon, Golden Point, Junker, Motor, House of Art, Sofiaman, Kenvelo, Optiblu şi Elisa. Tot sâmbătă, Iulius Mall va face fericit un client, căruia îi va oferi, prin tragere la sorţi, o excursie împreună cu alţi trei prieteni pe insula Kos, în Grecia, unde vor petrece un sejur de 7 nopţi, la un hotel de cinci stele.

Campania „Kilometri de vacanţă”, desfăşurată la Iulius Mall în luna iunie, a însemnat peste 2.000 de premii instant şi alte două sejururi oferite, prin tragere la sorţi, clienţilor care au făcut cumpărături. Astfel, Marius Timofte a câştigat, la extragerea de pe 8 iunie, o vacanţă în doi, all inclusive, în staţiunea Mamaia, iar Andrei Chiriac a fost răsplătit, la tombola de pe 15 iunie, cu un sejur all inclusive pentru întreaga familie, în Turcia.

Surprizele şi premiile la cumpărături vor continua la Iulius Mall întreaga vară!

INFO

www.iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: