Carnaval Mamaia 2013

Carnaval Mamaia 2013

Primaria Municipiului Constanta si FashionTV Romania va invita sambata, 27 iulie, ora 21.00, in Piateta Cazino Mamaia, la o noua seara de distractie si dans unica in Europa: Carnaval Mamaia 2013.

A fost spartan, maharajah, samurai, sultan, tar, Regele James si Ulise anul trecut, iar editia din acest an a Carnavalului Mamaia ii ofera noi provocari primarulului orasului Constanta Radu Mazare, Regele Carnavalului. Daca la deschiderea sezonului de spectacole din 6 iulie a intrat in rolul lui Ludovic al XIV-lea, in aceasta sambata Radu Mazare se va costuma in Regele Nabucodonosor.  Primarul Radu Mazare s-a lasat inspirat de istoria Babilonului si de personajul legendar, rege al Babilonului, la ordonul caruia ar fi fost construite Gradinile Suspendate, una dintre cele sapte minuni ale lumii. O poveste cu multe detalii interesante care l-au determinat pe Giuseppe Verdi sa compuna celebra sa opera, Nabucco, inspirat de legenda Regelui Nabucodonosor.

Atmosfera serii va fi intretinuta si de cele 11 care alegorice si zeci de animatori ai cluburilor din Mamaia, care vor defila pe promenada si vor oferi reprezentatii spectaculoase pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 din Piateta Casino. Vor fi acolo si unele dintre cele mai frumoase tinere din Romania, selectate de Caravana FashionTV.

Intregul spectacol este o actiune de promovare a brandului statiunii Mamaia drept una dintre cele mai fashion si atractive destinatii de vacanta din Europa si va fi transmis in peste 190 de tari din intreaga lume, prin intermediul postului FashionTV. Evenimentul face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 si este sustinut de Asociatia Patronala Mamaia si Asociatia Litoral Delta Dunarii.

Intrare libera, distractie maxima!

Cluburi participante cu care alegorice: Ego, Fratelli, Bellagio, Coyote Ugly, Luv, Crema, Crush, Tan Tan, Le Gaga, Megalos, Princess.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: