Carnaval la Palat, Esplanada de la Cub, 3 iunie

Afis Carnaval 2012

Palatul Copiilor Iaşi are bucuria să vă invite la cea de-a doua ediţie a concursului Carnaval la Palat, organizat cu ocazia Zilei copilului. Manifestarea va avea loc duminica, 3 iunie 2012. Copiii costumaţi se vor întâlni la ora 9,30 pe Esplanada Palatului Culturii, de unde va porni parada costumelor. Jurizarea se va desfăşura pe Esplanada de la Cub.

Înscrierea la concurs se efectueazǎ pânǎ la data de 30 mai 2012 la secretariatul instituţiei noastre din Bdul Carol I nr. 2, de unde veţi ridica şi numerele de concurs. Fişa de înscriere o puteţi descărca si  de pe site-ul www. palatulcopiiloriasi.ro

Programul evenimentului

Ora 9, 30 – Ne cunoaştem şi ne pregătim pentru parada costumelor. Copiii vor fi organizaţi pe secţiuni şi pe grupe de vârstă. Preşcolarii vor fi primii fiind urmaţi de cei din ciclul primar, parada fiind încheiată de elevii de gimnaziu. Copiii vor purta pe spate numerele de concurs primite la înscrierea în concurs.

Ora 10 – Parada costumelor se va deplasa pe traseul Palatul Culturii – Bdul Ştefan cel Mare şi Sfânt – esplanada de la Cub. Marşul copiilor va fi deschis de karturile de la Palatul Copiilor, iar parada va fi însoţită de fanfara Palatului, majorete, clovni, picioroange, copii costumaţi care nu intră în concurs, apariţii-surpriză. Parada va fi condusă de Prinţul carnavalului, prezentatorul care va dialoga cu ei.  Securitatea copiilor va fi asigurată de profesorii însoţitori, profesori de la Palatul Copiilor, poliţişti şi jandarmi. De asemenea, va fi însoţită de o ambulanţă.

Ora 11 – Esplanada Cub – Copiii îşi vor prezenta costumele pe un fond muzical în faţa juriului. Ordinea intrării în concurs se face pe secţiuni şi categorii de vârstă. Primii vor intra în concurs preşcolarii, urmaţi de cei din ciclul primar, apoi din gimnaziu.

Vă aşteptăm să sărbătorim această zi cu bucuria, optimismul, surprizele, muzica şi culoarea care pot celebra cum se cuvine viitorul nostru.

INFO

www.palatulcopiiloriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: