Cariere in Alb 5 – Green Edition

* vineri, 18 noiembrie, intre orele 12:00 si 18:00 * Casa de Cultura a Studentilor (Str, Vasile Conta nr 30)

Cariere in Alb 5 –  Green Edition, cel mai mare targ de cariere si educatie din domeniul sanatii din Europa, weekendul acesta in IASI,  vineri 18 noiembrie, cu cei mai buni angajatori!

Cea de a cincea editie a evenimentului, Cariere in Alb 5 – Green Edition, se incheie in acest weekend cu 3 orase universitare importante: Iasi, Galati si Constanta.

Evenimentul pune la dipozitia personalului medical din Romania toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea carierei in domeniul sanatatii: oferte motivante de locuri de munca, cu pachete salariale incepand de la 2000 de euro, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor straine, introducerea in sisteme medicale diferite(Anglia, Irlanda, Franta, Gerania, Norvegia, Finlanda, Danemarca etc).

Va asteptam vineri, 18 noiembrie, in Iasi la Casa de Cultura a Studentilor (Str, Vasile Conta nr 30), intre orele 12:00 si 18:00!

Programul de conferinte si workshopuri din IASI:

13:00 Rezidentiat si Licenta – examene si viitor in Romania si in strainatate (Anglia, Franta, Germania, Tarile Scandinave), conferinta sustinuta de FASMR

14:00 Pregatire profesionala de excelenta: informatii la zi despre cursuri de perfectionare si burse pentru specialisti si medici rezidenti

15:00 Prezentare MSF – Médecins Sans Frontières (Medici fara Frontiere)

 

Evenimentul urmeaza sa se desfasoare in:

  • Galati, sambata 19 nov., la Universitatea “Dunarea de Jos”
  • Constanta, duminica 20 Nov. in Campus Universitar Ovidiu-Corp B.

Iar pentru energia si determinarea de care ai nevoie zi de zi, Radio 21 va fi cu noi in fiecare oras, cu muzica pozitiva!

Cariere in Alb 5 – Green Edition este un targ de cariere si educatie din sistemul medical, dedicate in excusivitate doctorilor de orice grad si specialitate, farmacistilor si asistentilor de farmacie, dentistilor, kinetoterapeutilor, tehnicienilor dentari, asistentelor medicale, personalului medical auxliar, personalului medical administrativ, studentilor la Medicina, Farmacie si Stomatologie, reprezentantilor medicali, oricui este interesat in dezvoltarea unei cariere medicale.

Pentru inscrieri online, va rugam completati formularul* de inscriere de pe pagina noastra oficiala Careers in White

http://careersinwhite.org/visitors/registration-form/

* Completand formularul online sau la intrarea evenimentului, va inscrieti automat in Tombola CARIERE IN ALB, unde veti putea castiga un LAPTOP Acer!

Careers in White 5 – Green Edition sprijina profesionistii medicali in cariera lor, nu doar oferindu-le oferte de munca in cele mai importante tari europene, dar mai ales, prin informatii esentiale despre cursuri de limbi straine, despre cum sa treaca mai usor prin tranzitia din cariera, workshopuri de dezvoltare personala, si nu in ultimul rand, incurajand educatia continua si dezvotlarea profesionala a candidatilor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: