Cargo va ajunge la Iași în turneul național „Zilele Bergenbier” pe 20 iulie

Cargo va ajunge și la Iași în turneul național „Zilele Bergenbier”/ foto albumFormatia Cargo va sustine un concert sâmbătă, 29 iunie 2013, in Piata Constitutiei din București. Spectacolul face parte din turneul national “Zilele Bergenbier”, ce se va desfasura in mai multe localitati, iar printre orasele in care trupa Cargo va mai canta se numara si Pitesti, Craiova, Iasi sau Constanta.

De-abia asteptam sa ne intalnim cu fanii nostri, am pregatit special pentru ei cateva momente deosebite. Vrem sa fie o surpriza, insa pot sa va dezvalui unul dintre ele: doi dintre membrii trupei vor face un solo de percutie de exceptie in cadrul showului”, a spus Adi Barar, chitaristul formatiei.

Cargo va ajunge și la Iași în turneul național „Zilele Bergenbier”/ fotoPrintre piesele care vor putea fi auzite maine la concert se numara si “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, noul single Cargo, parte din lucrarea “A cincea dimensiune”. Cargo va canta aproximativ o ora, iar intrarea la eveniment este libera, fiind asteptati toti fanii celebrilor rockeri. Puteti asculta aici noua piesa CARGO – “Nu ma lasa sa-mi fie dor”, lansata luna trecuta, impreuna cu MediaPro Music.

  • Vom revenii cu detalii despre concertul din Iași!

INFO

http://cargorock.ro

http://www.youtube.com/user/CargoOficial

https://www.facebook.com/cargorock

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: