Cargo LIVE @Underground Pub

Pe 28 Aprilie 2017,  la Underground The Pub , Factory Events vă propune un eveniment cu totul special – concertul trupei CARGO! Cu această ocazie, Cavalerii Rockului Românesc vor lansa un material discografic de excepţie, CARGO VINYL, care va fi destinat colecţionarilor şi fanilor exclusivişti.

Pentru o calitate mai bună a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri şi vor fi fabricate într-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi înseriate, pentru ca fiecare dintre voi să fie posesor al unui unicat (şi pentru a avea o valoare numismatică în timp). Un amendament: albumele cu numărul 1 şi 250 vor fi vândute la licitaţie, iar banii vor fi donaţi pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu conţine 12 cântece şi se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Române, în concertul “Noaptea Vrăjitoarelor”. Evenimentul face parte din turneul national CARGO – LANSARE DE VINYL.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA.

Vino la Underground The Pub – Iasi să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

REZERVARE

Preţ bilet: 50 lei (număr limitat de bilete). Rezervari la tel: 0735 004 001( intre orele 16-22)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: