Careers in White – Targ de locuri de munca in domeniul medical

Cadrele medicale din Iasi si Galati sunt invitate la targul de joburi medicale Careers in White pe 16 noiembrie la Casa de Cultura a Studentilor, Strada Vasile Conta 30, intre orele 10:00 si 16:00.

Targul de joburi exclusiv medical este sustinut de Careers in White International in Romania, din 2008, sub numele Cariere in Alb. La cea de a noua editie sunt asteptati peste 10 000 de vizitatori in cele 8 orase universitare din tara.
Evenimentul este deschis tuturor candidatilor din domeniul medical, indiferent de specialitate si experienta. Intrarea este libera. Candidatii sunt sfatuiti sa aiba la ei un CV actualizat, iar angajatorii ii asteapta cu o serie de raspunsuri la intrebari legate de sisteme medicale internationale.

Aducand impreuna candidatii si angajatorii medicali, credem ca ambele categorii se vor bucura de beneficiul discutiilor libere, procesului mai facil de angajare si testarea ofertelor disponibile pe piata muncii din domeniul sanatatii. Oportunitatile disponibile in cadrul targului au potentialul de a crea diferente semnificative in cariera doctorilor, asistentelor si nu numai, prin practica in sisteme medicale distincte. Cu fiecare editie a targului ne luam angajamentul de a sprijini doctorii specialisti si rezidenti, cat si celelalte cadre medicale, in gasirea locului de munca pe care si-l doresc. Aproximativ 30% din vizitatorii targului Careers in White (Cariere in Alb) isi gasesc un job in mai putin de un an, iar restul de 70% raman activi in procesul de selectie si recrutare.”, afirma Dr. Covaliu B., manager al evenimentului.

Spitale si clinici private impreuna cu recrutori internationali se alatura targului de joburi pentru a fi mai aproape de candidatii din domeniul medical in procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria si Elvetia. In cadrul targului pot aplica toate specializarile medicale.

Careers in White International (Cariere in Alb) este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale, si pornesc de la salariul de 2500 de euro, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate.

INFO

Careers in White International

www.careersinwhite.com

contact@careersinwhite.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Careers in White – Targ de locuri de munca in domeniul medical”

  1. IRIMIA RAMONA ANDREEA says:

    Buna dimineata! As dori sa stiu daca pentru Belgia aveti posturi disponibile ca asistent medical generalist.Eu am terminat in 2012 Scoala Postliceala Sanitara de Stat ”Grigore Ghica VODA” Iasi. am experienta 1 an de zile in domeniu, am lucrat la o policlinica privata din Iasi si as dori sa plec in strainatate si m-am decis pe Belgia pentru ca am 2 verisoare acolo care au plecat acum 4 ani nu mai stiu exact si as dori sa plec si eu tot acolo, ele sunt mai exact in Bruxelles. Daca puteti sa imi dati cateva informatii despre conditiile din Belgia.Va multumesc! O zi buna!

    1. admin says:

      Buna ziua,
      Va rog sa contactati organizatorii targului.
      E-mail: contact@careersinwhite.com
      Site: Careers in white.

Scrie un comentariu: