Cardul de asistenta rutiera 9695 – Secretul femeii independente

Cardurile 9695 sunt garantia ta ca nu iti vei petrece o zi intreaga pe marginea soselei asteptand sa opreasca cineva sa te ajute in eventualitatea producerii unui eveniment neplacut, cum ar fi: defectiuni tehnice, eveniment rutier, furtul autovehiculului, pana de cauciuc, lipsa combustibil, blocare sistem de inchidere etc. Pentru a trece cat mai repede peste urmarile unui astfel de eveniment 9695 iti acorda suportul oferindu-ti cea mai acoperitoare gama de servicii de asistenta rutiera din Romania

9695 lanseaza in premiera pentru Romania cardurile de asistenta rutiera FARA LIMITA DE INTERVENTII, cu cea mai vasta acoperire geografica la care s-ar putea aventura un conducator auto si cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera la care ne-am putut gandi!

Premiul campaniei este unul consistent. Cei care cumpara si activareaza orice tip de card de asistenta rutiera 9695 pana la 31 martie 2014 pot castiga una din cele 3 genti de lux French Flair de la Lancel in valoare de 500 euro fiecare. Castigatorii vor fi anuntati in direct la Radio ProFM in data de 31 martie 2014 in cadrul emisiunii Madalinei Vintila ce se desfasoara in intervalul 16:00 – 19:00.

Produsul vedeta este Cardul Gold ce ofera beneficii complete pe durata unui an intreg atat in Romania cat si in Europa, de la o simpla tractare pana la servicii speciale cum ar fi masina la schimb sau transport cu avionul. Costul de achizitie al acestuia fiind de doar 300 lei.

INFO

www.9695.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: