Carbon – concert aniversar @Fabrik

Carbon a.s. NarcoBranco revine in Iasi, pe 9 iunie, in Fabrik cu CONCERTul ANIVERSAR, ce incununeaza cei 20 de ani de activitte muzicala, unde veti auzi live piese alese din toata discografia si colaborarile cu alti artisti.

Invitati: DJ NASA, JACKSTAR, ALEXANDRU, s.a.

Mc-ul Carbon si-a inceput activitatea incepand cu anul 1997, alaturi de trupa Pirats Klan. Stilul sau de “a scuipa” rime a atras atentia inca de la inceput, prin modul brutal si taios, un flow energic si dinamic. Muzica sa este o mixtura intre soundul puternic insotit de mesaje sociale, concepte filosofice, experiente de viata si lirism poetic.

Avand la activ aproximativ 200 de piese, pe care si-a facut aparitia, Carbon este un MC reprezentativ pentru cultura hip hop underground din Romania, colaborand cu numerosi artisti: Cedry2k, CTC, Bitza, Guess Who, Ombladon, Nwanda, Aforic,raku, Adrian Despot,2012,Grupul de Rezistenta,Haarp Cord, Omu Gnom si altii.

Discografie Carbon:
– Pirats Klan – Ars Piratica [2002]
– Carbon – Portrete si schite [2004] – neoficial
– Carbon – Reactii Adverse-dublu cd [2009]
– Carbon – Catharsis [mai 2012]
– Haarp Cord – Vremurile din urma [iun. 2012]
– Carbon – Elemente Instabile [dec 2012]
– SUD BPM – [ian 2014]
– Carbon & Phane – AMINI [oct 2014]
– Carbon & Phane – AMINI White Edition [iun.2015]
– narcoBranco – FoAME [dec 2015]
– narcoBranco/Green Label – asm#1 Stari in interval a.m. [feb.2016]
– narcoBranco – asm#2 Zile fripte in cuptor [aug. 2016]

REZERVARE

Bilet: 20 lei. Rezervari si informatii: 0722.271.894

INFO

Fabrik Pub

Str. Păstorului, nr. 6, în laterala Hotelului T23

www.facebook.com/fabrik.pub

PE ACEEASI TEMA:

Gala aniversara la Ateneul din Iasi. 97 de ani de la infiintare

Concertul de lansare Omu Gnom si DJ Undoo – ”Hrană”

Rise Up Party @Fabrik

SICK 2017 @Fabrik

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Garden of Day Dreams Iasi

”Cina de adio”, o comedie despre prieteni si cum sa scapi de ei

Let’s Get Funky @Skin Social Summer Edition

Ladies Weekend @Oxford Pub

Scrie un comentariu: