Caravana X Factor a pornit la drum! Ajunge la Iasi pe 11 iunie

Razvan si Dani

Cel de-al treilea sezon al super show-ului revine în toamnã la Antena 1, iar caravana X Factor a pornit la drum. Înscrierile au început deja pe www.xfactor.a1.ro, iar caravana este in cãutarea urmãtorului X Factor al României. Craiova, Arad, Cluj Napoca, Iasi (11 iunie), Constanta si Bucuresti sunt orasele în care poate începe drumul românilor spre celebritate.

Marţi, 11 iunie 2013, echipa X Factor soseşte la Palas, pentru a descoperi cei mai talentaţi cântăreţi din Iaşi şi din împrejurimi. Toţi moldovenii cu voci extraordinare, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi să convingă juriul că merită să devină noul star al României. Calităţile muzicale şi vocalizele îi vor ajuta pe concurenţi să facă parte din cel de-al treilea sezon al show-ului X Factor şi chiar să câştige marele premiu, în valoare de 200.000 de euro.

Drumul moldovenilor spre celebritate începe la audiţiile organizate în cadrul ansamblului Palas, marţi, pe 11 iunie, începând cu ora 9.00. Participanţii vor avea prilejul să se întâlnească şi cu simpaticul prezentator Dani Oţil, care se va asigura că emoţiile competiţiei nu îi vor copleşi pe concurenţi. Invitatul special al audiţiilor de la Palas este Dragoş Udilă, unul dintre finaliştii celui de-al doilea sezon al show-ului X Factor, care a impresionat prin nonconformismul său.

Prima oprire din acest an a avut loc pe 2 iunie, la Craiova, unde finalista de anul trecut, Ioana Anuta le-a dat întâlnire oltenilor începând cu ora 09:00, la Universitatea Craiova. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de auditii.

În 2011, Antena 1 a adus în România X Factor, show-ul care la doar câteva editii a devenit un fenomen nu doar în Marea Britanie, tara de origine, ci în toate tările în care a fost produs si difuzat.  În România, X Factor nu a fost doar o desfăsurare incredibilă de forte, ci si show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din tara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentati oportunitatea de a-si schimba vietile, de a se face cunoscuti si de a-si face vocea auzită.

INFO

xfactor.a1.ro/casting/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: