Caravana super-distractiei, Impact FM Dance Tour, ajunge cu distractia la Iasi!

Vineri, 6 decembrie 2013, cel mai mare eveniment dance din zona Moldovei, Impact FM Dance Tour, ajunge la Iasi, în Club For Fun.   După seria de evenimente din Vatra Dornei, Pascani, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Suceava si Rădăuti, este rândul Iasului să fie polul distractei cu Impact!

Echipa Impact FM a pregătit un show complet tinerilor dornici de distractie: cele mai noi hituri mixate live de deejay-ii de la radio, concursuri interactive, animator si animatoare, precum si o super voce a României: RAWANNE. Piesele artistei ocupă primele locuri în topurile de specialitate din Spania, Turcia, Polonia si Serbia, muzica ei fiind ascultată în întreaga Europă. Evenimentul va fi transmis live, începând cu ora 23:00, pe întrega retea Impact FM (Iasi – 88,4 FM, Pascani – 103,9 FM, Hârlău – 107.4 FM, Suceava – 100.4 FM, Rădăuti – 105.2 FM, Gura Humorului  – 107.2 FM, Câmpulung Moldovenesc – 107.2 FM, Vatra Dornei  – 91.4 FM, Piatra Neamt – 94.7 FM) si se va încheia la ora 3:00.

În plus, cei care îsi serbează onomastica de Sfântul Nicolae vor avea parte de multe surprize pregătite de echipa Impact FM. „Cea de-a doua editie a celui mai mare turneu dance din zona Moldovei, Impact FM Dance Tour, se încheie cu un super show organizat pentru tinerii ieseni, în Club For Fun. Dacă anul trecut, Iasul a dat startul distractiei, fiind primul oras din turneu, în 2013 am dorit să încheiem acest mega eveniment în Iasi. De-a lungul celor sase săptămâni de distractie în cluburile din Moldova am avut parte de momente deosebite si de seri de neuitat. Feedback-ul extrem de pozitiv primit din partea cluburilor partenere si a participantilor ne determină să considerăm că, în acest moment, avem cel mai reusit si complex show radio dance din România. Îi invităm pe toti iesenii să participe la un eveniment de exceptie: Impact FM Dance Tour!” – Rares Obadă, Marketing Manager Impact FM.

Asadar, te invităm vineri, 6 decembrie 2013, la Iasi, în Club For Fun pentru a simti energia unei seri incendiare!

Sponsori: Cofetăria Charlotte, Euro Taxi, Restaurant Pizzerie Alila.

Parteneri media: IasiLive, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, InOras.ro, Evenimentul – Regional al Moldovei.

Eveniment sustinut de Uniunea Studentilor din România.

INFO

Club For Fun

Adresa: Bd. Mangeron Dimitrie, 49, Iasi, Iasi, 700050

Tel.: 0232 230 250; 0744 548 134; 0728 933 508

http://www.radioimpactfm.ro/

https://www.facebook.com/radioimpactfm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: