Caravana „Pretuieşte viata” ajunge la Iasi

afis-iasi-caravana-pretuieste-viata-andreea-marinPrietenii noştri de la Şcoala Mamelor revin la Iaşi, alături de Andreea Marin, în cadrul proiectului Caravana “Preţuieşte viaţa”. Ca de fiecare dată, sute de domnişoare şi doamne dornice să împartă din experienţele lor personale, dar şi să se încarce cu voie bună şi optimism sunt aşteptate la evenimentul ce va avea loc pe 4 iunie 2014, începând cu ora 18.00, la Hotel Astoria, Sala Eminescu.

În 2013, Caravana “Din Dragoste pentru Femei” a reunit la Iaşi peste 900 de femei care au primit şi au oferit sfaturi despre sănătate, frumuseţe şi carieră. În 2014 vrem să depăşim acest număr şi să scriem împreună povestea unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate femeilor din România.

Caravana va debuta pe 7 mai în Constanţa şi până pe 19 iunie va trece prin 14 oraşe din ţară, cu patru mai multe faţă de anul trecut.

sursă: bethanyiasi.wordpress.com

ÎNSCRIERI

Înscrierile la eveniment se vor realiza online, pe www.scoalamamelor.ro. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

INFO

www.pretuiesteviata.org

www.facebook.com/pages/Pretuieste-viata

www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: