Caravana Orange – 4G discovery tour îi invită pe liceenii din Iași să descopere universul lumii digitale

Orange-4G-tour-caravana-autocar-masina-iasi-foto-arhiva

Orange România, în parteneriat cu Asociația Green Revolution, continuă și anul acesta programul educațional din cadrul caravanei Orange – 4G discovery tour. Liceele din Iași sunt invitate vineri, 30 mai, să se înscrie într-un tur dedicat lumii digitale. Tinerii vor afla informații despre istoria telecomunicațiilor, tehnologia 4G și beneficiile sale, cât și despre utilizarea responsabilă a telefonului mobil și accesarea în condiții de siguranță a internetului.

În cadrul programului, aceștia vor descoperi ce implică tehnologia mobilă și evoluția acesteia. De asemenea, ei vor putea testa smartphone-uri de ultimă generație, servicii și aplicații pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative. Cunoștințele elevilor vor fi puse la încercare printr-un quiz, iar la final cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii.

În intervalul orar 13:30 și 16:30, vor fi organizate 3 vizite, la care pot participa câte 50 de liceeni în fiecare tur. Caravana Orange 4G discovery tour va fi amplasată în parcarea Iulius Mall. Primele 3 licee înscrise vor fi cele care vor beneficia de un tur complet în universul tehnologiei 4G.

ÎNSCRIERI PENTRU LICEE

Înscrierea se va face printr-un mail la adresa csr@orange.ro până la data de 29 mai, în care să se specifice liceul, numărul de participanți și profesorul însoțitor.

Campania demarată de Orange România are scopul de a-i familiariza pe utilizatori cu beneficiile și tehnologia 4G. Caravana a fost lansată la Cluj-Napoca, pe 16 mai, și va ajunge în perioada următoare în mai multe orașe din România, precum Brașov, București, dar și Constanța.

INFO

facebook.com/orangeromania

www.orange.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: