Caravana Nissan Live Experience în Iași

 

Esti așteptat de vineri până duminică, între 6 si 8 octombrie 2017, orele 10.00 – 18.30, la Palas Mall – piațeta patinoar să testezi toată gama Nissan disponibilă, cu noutăți și vedete, de la mic la mare!

Participă la test drive pentru a câștiga o EXTRA REDUCERE de 500 Euro pentru noul tău Nissan și pentru a fi înscris la tombola care îți poate aduce o vacanță all-inclusive la volanul noului Qashqai!

Vei putea conduce noul Nissan Qashqai – cel mai vândut crossover din Europa, noul Nissan Micra – conceput pentru a revoluționa standardele în segment, noul X-Trail – creat pentru cele mai grozave aventuri de familie, versatilul Navarra – puternic și inteligent sau simpaticul Juke – crossover-ul sportiv cu siluetă elegantă.

Printre mașinile expuse se numără: Noul Qashqai, Noul X-Trail, Micra, Navarra, Juke, Pulsar – automobilul gândit pentru a ține pasul cu ritmul de viață modern și puternicul 370Z Nismo – o mașină cu adevărat unică.
Consilierii Nissan de la Caremil te vor întâmpina cu oferte excelente și o EXTRA REDUCERE de 500 euro pentru viitoarea ta mașina Nissan, dacă te înscrii la test drive și conduci unul dintre modelele prezente.

Mai mult, toți cei care testează noile modele Nissan au șansa de a câștiga o vacanță all-inclusive de o săptămână la volanul noului Qashqai. Pentru înscriere, CLICK AICI!

Testează noile modele Nissan, de vineri până duminică, între orele 10:00 si 18:30, în Grădina Palas.

INFO

Caremil IMPEX

Valea Lupului 10, DN 28

www.facebook.com/NissanIasi/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: