Caravana LSRS ajunge la Iasi

Joi, 26 mai, Caravana LSRS ajunge la Iasi, unde studentii si absolventii romani de peste hotare vor sustine un seminar interactiv incepand cu orele 14:00 la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”.

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza in baza completarii formularului disponibil online la https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHNLWWRVb3BIc211eUhtcTdGNVpBQVE6MQ&ndplr=1 .

Mai multe detalii cu privire la programul Caravanei pot fi gasite la http://caravana.lsrs.ro.

In apropierea vacantei, studentii si absolventii romani de studii in strainatate au demarat cea de a treia editie a Caravanei LSRS, proiect in cadrul caruia tinerii romani dornici sa studieze peste hotare pot afla informatii “direct de la sursa” cu privire la drumul pe care trebuie sa il parcurga pentru a ajunge la universitati de top din lume.

* Ajunsa la cea de a treia editie, Caravana LSRS este un proiect care recunoaste si sustine interesul puternic al tinerilor romani de a dobandi o educatie de calitate in strainatate si care vine in intampinarea necesitatii de informare a acestor tineri cu privire la oportunitatile academice internationale. Studenti si absolventi romani de peste hotare le impartasesc tinerilor interesati experienta lor de studiu si trai de peste hotare, prin intermediul unor seminarii interactive.

De aceasta data, Liga Studentilor Romani din Strainatate le pregateste participantilor o surpriza. O noutate pentru LSRS, la inceput de toamna va avea loc scoala Go Study, eveniment in cadrul caruia participantii vor redacta aplicatiile lor pentru universitati din strainatate sub indrumarea celor mai buni traineri si studenti de peste hotare. In cadrul Caravanei, se vor realiza spot admissions si 3 dintre tinerii admisi in program vor primi burse LSRS pentru a participa la scoala de toamna GoStudy.

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentimii romane din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: