Caravana Istetilor – Alege Viata la Era Shopping Park

Sambata, 28 septembrie 2013, REVISTA “BUBU – CEL MAI BUN PRIETEN” ii invita pe toti copiii din Iasi, la ERA SHOPPING PARK IASI, pentru un super eveniment vesel, distractiv si educativ, dedicat lor.

Startul evenimentului va fi dat la orele 16.00 si pana la orele 20.00 toti cei prezenti vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi: momente artistice sustinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri si concursuri cu premii, activitati multi-sport si multe alte surprize.

Partenerii Caravanei – reprezentantii Directiei Rutiere vor aduce si vor prezenta o parte din logistica: masina si motocicleta din dotare, etc, ii vor incuraja pe copii sa se familiarizeze cu acestea, vor oferi legitimatii de “politist pentru o zi” si vor testa cunostintele celor prezenti prin jocuri si concursuri cu tematica rutiera.

Totodată, vor exista discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le vor împărtăşi atat copiilor, cat si adultilor, din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.

Revista “BUBU – cel mai bun prieten” este cea mai importanta revista lunara, exclusiv educationala, distribuita la nivel national, realizata in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationala, Ministerul Mediului si Politia Romana – Directia Rutiera.  Publicatia contine informatii utile sub un aspect viu colorat despre reguli   de educatie rutieră si prevenirea pericolelor pe stradă, cunoașterea mediului si reciclarea materialelor refolosibile, sănătate, sport si activitati sportive, concursuri cu premii, etc. Scopurile principale ale Revistei BUBU sunt: să stimuleze curiozitatea si creativitatea fiecărui copil, să întărească comunicarea între copil, părinte ti cadrul didactic si să mărească gradul de implicare a părintilor în activitatea copiilor.

INFO

www.facebook.com/pages/Revista-Bubu-cel-mai-bun-prieten

educatiepro.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: