Caravana Fashion TV la Iasi

caravana FashionTV

Caravana FashionTV a pornit din nou la drum pentru a face scoutinguri si preselectii, iar urmatorul oras  in care va puteti intalni pe strada, in cluburi si in alte locuri publice, cu scouter-ii FashionTV este Iasul!

Te asteptam la casting luni, 10 iunie 2013, de la ora 18, in zona Atrium din Palas Mall!

Echipa FashionTV Romania ofera oportunitati tinerelor care viseaza la o cariera de succes in modelling si showbiz, dar si cursuri gratuite de specializare. Nu rata echipele de scouting pe care le poti recunoaste dupa inscriptiile FashionTV. Este sansa ta pentru o vara plina de distractie si castiguri! Participa la preselectii si poti castiga, pe langa o vacanta gratuita pe litoral, joburi in turism si modelling.

Vrei o cariera in showbiz? Ai intre 18 si 24 de ani, esti frumoasa, inteligenta, spontana si visezi la o cariera de succes? Participa la Caravana FashionTV si poti deveni actrita, model, prezentatoare tv sau poti aparea in cele mai noi campanii publicitare.

Vrei o cariera in turism? Ai intre 24 si 28 de ani si visezi la un job alaturi de o echipa profesionista? FashionTV iti ofera cursuri gratuite de specializare. Esti frumoasa? Fii desteapta! FashionTV iti da o sansa!

INFO

www.fpeople.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

TVR Iaşi a câştigat Marele Premiu al Festivalului Simfest

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Scrie un comentariu: