Caravana Casper ajunge la Iasi

Vă invităm să veniti in data de 18 Iulie 2013 incepand cu ora 11.00 in Piata Unirii unde poposeste pentru o ora caravana CASPER din cadrul campaniei nationale ”Dărâmăm ziduri pentru a construi punti”.

Campania atrage atentia asupra abilitătilor pe care le au persoanele cu dizabilităti si îsi doreste schimbarea mentalitătii opiniei publice referitoare la acest aspect.

Personajul central al campaniei este cunoscutul Florin Georgescu, ciclistul nevăzător care a pedalat până în Anglia pe locul din spate al unui tandem (bicicleta cu doua locuri). Acesta e un simbol al faptului că oamenii cu dizabilităti pot si fac lucruri extraordinare când li se acordă încredere si sunt spijiniti sau asistati de noi toti ceilalti.

Vă invităm să vă alăturati nouă pentru a  dărâma un zid simbolic al dizabilitătii si a transmite câteva mesaje. Apoi ciclistii îsi vor continua drumul spre orasul următor din cele 42 de orase pe care le vor vizita, urmând ca cei care rămân să acorde atentie si sprijin persoanelor cu dizabilităti. Vom fi onorati să vă avem alături ca membri activi ai comunitătii locale.  Asteptându-vă cu drag, vă multumim pentru timpul investit în această cauză.Filiala judeţeană Iaşi a ANR

DESPRE

DARAMA ZIDURI PENTRU A CONSTRUI PUNTI! Doi ciclisti nevazatori fac turul tarii pe doua bicle Tandem. Fii alaturi de ei! Caravana CASPER este o poveste de peste 1500 de km pe bicicleta, nascuta din bucuria si nevoia de a darama zidurile care ne separa. Va propunem o poveste frumoasa de vacanta cu mult umor dar si cu sensuri adanci. Este minunat atunci cand reusim sa ne apropiem prin prisma afinitatilor noastre comune (deci a ceea ce ne face mai buni) si nu prin punerea in comun a slabiciunilor si punctelor noastre vulnerabile.  Caravana CASPER va fi aventura a doua echipe de biciclisti in tandem care vor calatori separat, fiecare strabatand o jumatate de tara, si va incepe pe data de 1 si 2 iulie , cu plecare din Baia Mare, respectiv Medias.  Caravana CASPER ne-a fost propusa de catre Asociatia ASSOC din Baia Mare. Caravana Casper

INFO

www.caravanacasper.eu/

www.facebook.com/caravana.casper

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: