Caravana Autovehiculelor Comerciale OPEL 2018

Între 30 mai si 3 iunie esti asteptat la Caravana Autovehiculelor Comerciale OPEL. Evenimentul este organizat de Casa Auto – dealer OPEL.

Caravana este gazduita de SELGROS Iași, are loc de miercuri pana duminica, intre orele 10:00-18:00 si va propune o intalnire cu unele dintre cele mai interesante modele de autovehicule comerciale: Vivaro Combi, Movano Șasiu box frigo/planșeu, Movano Van Frig, Movano Van RWD 17 mc, Movano cabina simplă cu prelată.

Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu gama de modele Opel Movano chassis cab, platform cab, crew cab si conversii din fabrica ce au fost construite cu un scop anume. Mai puternice ca niciodata, acestea asigura, de asemenea, un nivel sporit de confort pentru sofer si sunt disponibile fie cu tractiune pe puntea fata, fie pe puntea spate. Si toate versiunile ofera aceeasi eficienta si fiabilitate tipice autovehiculelor comerciale Opel.

Si sa nu uitam Opel Vivaro. Indiferent de afacerile sau nevoile tale, când vine vorba de furgoane de dimensiuni medii, există un Opel Vivaro nou care este perfect pentru tine. Panel Van, Crew Van sau Combi – gama de modele este variată, alegerea îţi aparţine.

Asadar, cu autovehiculele comerciale OPEL puteti fi siguri ca nicio sarcina nu este prea dificila.

Pentru informatii complete privind serviciile de leasing, întretinere sau flota auto, contactati dealerul Opel – Casa Auto specializat în comercializarea autovehiculelor comerciale.

Programul evenimentului: 10:00 – 18:00.

INFO

Casa Auto

Letcani 1115, Iasi

opelcasaauto.ro

www.facebook.com/opeliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: