Caravana Amway la Iasi

Amway România continuă seria de caravane începută în această primăvară, cu un nou eveniment public ce va avea loc la Iaşi, pe data de 28 septembrie în zona Atrium din Palas Mall, începând cu orele 11:00. Ieşenii vor avea ocazia să afle informaţii despre oportunităţile de afaceri Amway şi vor putea participa la o serie de prezentări profesionale despre secretele gătitului, îngrijirea casei, frumuseţe şi relaxare, stil de viaţă sănătos. Tombolele cu premii, concursurile şi animaţia vizitatorilor, vor completa o zi specială alături de echipa Amway.

Prin activităţile variate pe care le vom desfăşura în cadrul caravanei de la Iaşi, ne-am propus să informăm publicul larg asupra beneficiilor oferite de oportunităţile de afaceri Amway, care dau posibilitatea unor venituri suplimentare, ore de lucru flexibile, training-uri de construire a afacerii. Evenimentul este, în acelaşi timp, o ocazie pentru a descoperi inovaţia şi diversitatea produselor noastre, şi de a transmite starea de bună dispoziţie, inspiraţie şi încredere în propriile forţe care se regăseşte în fiecare zi în cadrul echipei noastre“, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.

Toţi vizitatorii vor afla cum pot să-şi înceapă propria afacere cu sprijinul celei mai mari companii de vânzări directe din lume. Totodată, vor asista la demonstraţii şi testări de produse din portofoliul de branduri Amway, iar doamnele vor beneficia de sesiuni gratuite de machiaj profesional realizate de specialiştii Amway în frumuseţe, care le vor dezvălui, cu această ocazie, sfaturi şi trucuri legate de buna îngrijire a tenului şi de noile tendinţe în machiajul de toamnă.

PROGRAM

  • Ora 12:00 – Găteşte sănătos în vasele iCook! – Demonstraţii culinare cu experţii Amway;
  • Ora 13:00 – Putere naturală pentru o curăţenie mai sigură cu Amway Home!
  • Ora 14:00 – Lăsaţi-vă răsfăţate de ARTISTRY şi aflaţi ultimele tendinţe în machiajul de zi!
  • Ora 15:00 – Află cum poţi avea un mod de viaţă echilibrat cu suplimentele alimentare NUTRILITE!
  • Ora 16:00 – Creează-ţi machiajul perfect de seară cu ajutorul produselor ARTISTRY!

Despre Amway

Compania Amway este lider mondial în domeniul industriei vânzărilor directe, pe baza vânzărilor globale în 2012 de 11,3 miliarde de dolari, conform Direct Selling News Global 100, şi datorită eforturilor a peste trei milioane de distribuitori Amway şi peste 21.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Fondată în 1959 de antreprenorii Rich DeVos şi Jay Van Andel, în Ada, Michigan, Statele Unite, Amway oferă produse de consum şi oportunităţi de business, susţinute de un lanţ de aprovizionare în agribusiness, producţie şi logistică la nivel global. Peste 900 de cercetători, ingineri şi tehnicieni lucrează în 75 de laboratoare R&D şi asigurarea calităţii pentru a susţine dezvoltarea de produse şi a crea o cultură de excelenţă ştiinţifică. Cele mai bine vândute mărci Amway sunt vitaminele, mineralele şi suplimentele alimentare NUTRILITE™, cosmeticele şi produsele de machiaj ARTISTRY™ şi sistemele de tratare a apei eSpring™.

INFO

www.amway.ro

globalnews.amway.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: