”Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele”

Spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele”, un seducător duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri şi amintiri, va porni în luna octombrie într-un nou turneu naţional, potrivit unui comunicat, si va ajunge la Iasi pe 27 octombrie.

Turneul demarează pe 24 octombrie la Bucureşti, după care pe 25 octombrie urmează un spectacol la Casa de cultură a Sindicatelor din Constanţa, pe 27 octombrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi (ora 19.00), pe 7 noiembrie la Teatrul Sică Alexandrescu din Craiova şi pe 9 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea.

Se râde în hohote în reprize de umor sănătos, iar hazul se transformă în emotie, în momente lirice de o sensibilitate profundă. Cu har, subtilitate si inteligentă, Ion Caramitru si Horatiu Mălăele au forta si profunzimea pentru a face din orice întâlnire o lectie de teatru si, de ce nu, o lectie de viată. Îi secundează extraordinarul violoncel al lui Adrian Naidin, care sopteste incredibile povesti. Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în clasic, plin de fortă si har în folclor. După succesul proiectului world “Cântice’n cerc”, realizat în colaborare cu pianistul Raul Kusak si lansat în luna mai, Adrian Naidin a fost aplaudat la Freedom Jazz Festival sau la Festivalul Folk You, cele două reprize de muzică bună care-au făcut să viseze în vara asta Vama Veche.

Mereu surprinzător, diferit şi de excepţie, spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte-n lună şi în stele” este un spectacol de improvizaţie, “pentru că improvizaţia este, de fapt, starea de graţie a actorului“, potrivit actorului Horaţiu Mălăele.
(Agerpres)

BILETE

Biletele sunt disponibile la sala de spectacol si, in curand , online pe  vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, bilete.ro. Pretul unui bilet este 85 lei. Mai multe informatii la Agentia Casei de Cultura a Studentilor, tel: 0749052323.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: