Capra cu trei iezi | PREMIERĂ

Ateneul Național din Iași vă invită Marți, 1 Iunie 2021, de la ora 19:00, în Amfiteatrul Palas, la PREMIERA spectacolului de teatru pentru copii „Capra cu trei iezi”, regia Erica Moldovan și Dumitru Florescu!

A trecut deja un an de la premiera spectacolului Făt Frumos din lacrimă și ziua internațională a copilului bate din nou la ușă. Credeați că am uitat? Nu, nu! La fel ca în fiecare an, copiii de toate vârstele au parte de o surpriză pe scena noastră.

Și ce cadou mai frumos le puteam oferi de 1 iunie micilor spectatori ai Ateneului Național din Iași, decât o poveste românească ce a marcat copilăria fiecaruia dintre noi, scrisă de maestrul poveștilor, Ion Creangă?

„Capra cu trei iezi”, într-o versiune adaptată vremurilor în care trăim, îmblânzită pe alocuri pentru a șlefui imaginile dure, dar păstrând intactă esența literară, se adaugă portofoliului de spectacole pentru cei mici în urma unui efort de echipă a tuturor departamentelor Ateneului Național.

Indiferent de vârstă, sperăm să vă lăsați pe mâna actorilor muncitori și talentați care vă vor conduce cu har prin universul personajelor lui Creangă.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Amintiri din copilărie” | Teatrul Luceafarul

Făt Frumos din lacrimă | Amfiteatrul Palas

”Peter Pan” @Amfiteatrul Palas

Cu capu’n nori | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția internațională de grafică „Holocaust” | Palatul Culturii

Au reînceput serile magice în Amfiteatrul Palas | 23-27 iunie 2021

Se redeschid bazele de agrement

Concert coral | Stagiunea estivala

Scrie un comentariu: