Cantores Amicitiae va invita la ”Colinde, Colinde”, Aula BCU Iasi

2014.12.19

Ieșenii sunt invitați în această săptămână la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași pentru a lua parte la concertul special de colinde pregătite de corul de cameră Cantores Amicitiae

Vineri 19 decembrie, ora 19 – Concertul „Colinde, Colinde” susținut de corul de cameră al Universitaţii de Arte „George Enescu”  Iaşi  Cantores Amicitiae. Dirijor: Nicolae Gâscă. Soliști: Ioana Coviță, Andreea Hanuseac, Mihaela Rusu, Mihaela Trisciuc, Iulian Hodan, Eduard Irimiea. La pian: Traian Hudumeac. La instrumente de percuție: Constantin Stravrac, Iulian Fodor.

Intrarea este liberă.

În 2014 se împlinesc 175 de ani de activitate pe principii de organizare modernă a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Înglobând fonduri care au făcut parte din fostele biblioteci ale Academiilor domneşti (cea mai veche, de pe la 1640, fiinţând la Mănăstirea Trei Ierarhi), Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi este o instituţie de cultură a cărei evoluţie a transformat-o într-o componentă principală a vieţii universitare ieşene de astăzi, având rolul ei distinct, în care funcţiile sale informative şi formative se împletesc cu calitatea de tezaur al miilor şi sutelor de mii de tomuri preţioase pe care le deţine în colecţiile sale. Biblioteca „Mihai Eminescu” înseamnă tradiţie şi continuitate, un centru activ de informare, educaţie multilaterală şi valorificare a unui inestimabil tezaur.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: