Canopy aduce la Iași evenimentul de business Digital Bloom

Canopy, agenție de marketing online specializată în PPC (Pay Per Click), extinde la Iași evenimentul Digital Bloom, organizat împreună cu Google România, pentru a susține dezvoltarea afacerilor locale în mediul digital. Evenimentul, programat pe 20 noiembrie la The Grape, se adresează celor care doresc să își crească businessul prin intermediul Google AdWords.

Cei care se vor înscrie la Digital Bloom vor învăța pas cu pas cum să-și promoveze afacerea prin instrumentele Google și vor înțelege ce strategii de promovare funcționează cel mai bine. Evenimentul va fi ilustrat prin studii de caz relevante, astfel încât participanții să învețe în mod practic că instrumentele Google AdWords sunt indispensabile pentru un business care dorește să-și asigure dezvoltarea pe termen mediu și lung.

Agenția Canopy a deschis recent un nou birou la Iași, pe care își propune să îl dezvolte ca hub puternic de specialiști în performance marketing și servicii de marketing online pentru companiile din regiune. Evenimentul Digital Bloom oferă acces antreprenorilor din regiune la expertiza specialiștilor Google România și Canopy, iar scopul pe termen lung este de a contribui la dezvoltarea pieței locale.

INSCRIERE

Înscrierea la Digital Bloom Iași 2017 este gratuită, în limita locurilor disponibile. Termenul limită pentru înscriere este 13 noiembrie 2017, participanții fiind așteptați pe 20 noiembrie în spațiul The Grape, Strada Gheorghe Ghibănescu 1A.. Printre companiile înscrise la prima ediție a evenimentului lansat la București se numără Enel, PwC, Autonom, Secom și Elvila. Informațiile despre agendă și înscrierea la Digital Bloom sunt disponibile pe site-ul Canopy.

Pentru 2017, Canopy estimează o cifră de afaceri de 300.000 de euro, în creștere cu 50% față de anul precedent. De asemenea, pentru anul în curs, compania își propune o creștere cu 20% a portofoliului de clienți. Un prim pas în această direcție a fost făcut cu extinderea la Iași.

 

Canopy este agenție de marketing online, cu focus pe Pay Per Click. În cei doi ani de existență pe piață a devenit Google Premier Partner și a ajuns în top 5 agenții care gestionează cele mai mari bugete de publicitate pe Google și Facebook din țară, cu un total anual de peste 2,5 milioane de euro.

INFO

www.canopy.ro/digital-bloom-iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: