„Canned fit”, act muzical performativ experimental la Acaju

canned-fit-acaju-iasi-muzica-foto-2014

Canned fit este un act muzical performativ experimental. Sfera sonora este creata de mijloace sonore taiate, microfoane, voce si o orchestra formata din sunete culese. Conserve motorizate vibreaza la unison; sunetul conservelor, tinichelelor, bucatilor de metal, resturi electronice, hartie, lemn, apa si vant – sunt modulate si amplificate prin microfoane.

  • Miercuri, 2 iulie 2014, 21.00, Acaju

DESPRE

Christine Schörkhuber are studii de media si arta instalatiei si lucreaza si cu instalatii de sunet. De aceea muzica ei se focuseaza pe obiecte. Christine este in cautare de sunete specifice emise de obiectele regasite in viata de zi cu zi, carora le potenteaza caracterul atribuindu-le sens si forma.

Canned Fit a fost prezentat in diverse festivaluri internationale, cluburi si spatii artistice, si a fost recent selectionat in cadrul New Austrian Sound of Music Programme 2014/15.

  • Christine Schörkhuber

Nascuta in 1982 in Waidhofen – Austria, Christine Schörkhuber a studiat pictura si video-instalatia la Academia de Arte Frumoase din Viena. Este artist media, creator de film si musician. Realizeaza instalatii sonore si arta video in spatii publice si sustine show-uri live.

UNDE

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073

www.facebook.com/AcajuCafenea

la-acaju.blogspot.com

www.facebook.com/events/902295003119431

INFO

www.cannedfit.net

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: