”Cand visam…” @Teatrul Luceafarul Iasi

cand-visam

Un nou spectacol pentru întreaga familie se află în programul Teatrului “Luceafărul” Iași. CÎND VISĂM… este titlul piesei scrise de Verena Koch și Kerstin Pell (Austria), iar subiectul este inspirat din zilele noastre.i

  • joi, 9 noiembrie 2017, ora 09:00 – sala mare, Teatrul Luceafarul Iasi

Felix este un băiat de 8 ani, care nu are prea mulți amici și nici nu se înțelege prea bine cu mama și nici cu colegii de la școală. E un visător care, într-o seară, va porni într-o călătorie imaginară în cursul căreia întîlnește mai multe personaje de basm. Pînă la final va descoperi o serie de lucruri importante în viață, printre care, de exemplu, prietenia și dragostea necondiționată.

Noul spectacol al Teatrului “Luceafărul” este o coproducție cu Centrul Cultural German din Iași și aduce alături artiști români, austrieci și germani. Regizoarea Verena Koch a studiat la Universitatea de Muzică și Teatru din Frankfurt am Main, iar în prezent este conferențiar la Universitatea Anton Bruckner din Linz și colaboratoare a Theatergruppe Malaria din Gallneukirchen și Landestheaters din Linz. În trecut, a lucrat cu teatre din Frankfurt am Main, Gottingen, Esslingen, National Theater Mannheim și Munster.

De scenografie s-a ocupat Ute Lindenbeck (Berlin), artistă al cărei nume a apărut pe afișele teatrelor din Germania, Austria și Elveția. A studiat la Kunsthochschule Berlin și Central Saint Martins University of the Arts London. A lucrat ca scenograf deopotrivă pentru spectacole de teatru și de operă, pentru Opera din Köln, teatre din Berna, Dortmund, Linz, Zürich.

Ideea de a realiza co-producții are mari beneficii artistice, întrucît aduce alături stiluri diverse de a face teatru, punîndu-i pe artiștii ieșeni de la “Luceafărul” în fața unor proiecte multiculturale. Din echipa spectacolului mai fac parte Franz Huber (dramaturgie), Ioana Natalia Corban, Ileana Ocneanu, George Cocoș, Paul Sobolevschi, Ioana Iordache, Claudiu Gălățeanu, Cătălin Cucu, Elena Zmuncilă.

BILET

Pret bilet: 6 lei. Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului (marți, miercuri, joi, vineri, între orele 10-14; duminică, orele 9,30-13) sau online (www.bilet.ro).

Cum puteţi face o rezervare: Puteţi cumpăra un bilet la teatru înainte de spectacol de la casa de bilete, la sediu. Pentru grupuri se pot face rezervări prin telefon la departamentul special (interior 15). Copiii din orfelinate beneficiază de gratuitate, dar trebuie să facă o rezervare în avans.

PE ACEEASI TEMA:

Teatrul Odeon prezinta ”Tipografic Majuscule” / FITPTI 2017

Spectacolul „Punguta cu doi bani” la Teatrul Luceafarul

Peripetiile printesei Merida @Ateneul din Iasi

Teatrul ASOU Graz Austria prezinta “Oamenii pinguin” / FITPTI 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

CityID readuce “Turul Magic de Crăciun”

”Volta” – expozitie de pictura semnata Carmen Gabriela Gitlan

”Colind” – expozitie de tapiserie si icoane pe sticla

”Unknown” – expozitie de grafica semnata Sergiu Grapa

Scrie un comentariu: