“Cand nu vezi” este noul single Stefan Banica

banica-jr-cand-nu-vezi

“Cand nu vezi” este noul single Stefan Banica, lansat astazi si reprezinta o frumoasa declaratie de dragoste cu un mesaj sensibil, interpretata in maniera unica a artistului.

Cu muzica si versuri ce poarta semnatura lui Stefan Banica,“Cand nu vezi” este un cantec diferit fata de cele lansate pana acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesa de suflet in care se poate regasi aproape oricine si care va merge direct la inimile ascultatorilor!

Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single – “Cand nu vezi” – este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa.” – Stefan Banica

Cel mai recent single Stefan Banica – “Cand nu vezi” va putea fi ascultat incepand de marti, 9 februarie 2016 la radiouri si este disponibil online, in exclusivitate, pe Zonga in perioada 9-15 februarie, accesand link-ul urmator.

Pe 4 si 5 martie, Stefan Banica va canta in premiera noul sau single – “Cand nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucuresti.

INFO

Mediapro Music

www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: