CANAF, o voce unică și Marcian PETRESCU @Amfiteatrul Palas

Vineri, 22 iunie 2018, CANAF revine la Iași într-un ”must-see live concert”, pe scena Amfiteatrului Palas Iasi, incepând cu ora 20.00! Invitatul special al serii va fi bluesman-ul Marcian PETRESCU, considerat singurul muzicutist profesionist din România.

Despre CANAF s-ar putea spune “pe repede” ca a cantat cu nume ale blues-ului precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. Sau ca, in 2009, la Festivalul de Jazz Sibiu a primit Marele Premiu si ca, de atunci, a fost invitat la multe alte festivaluri de gen. Sau s-ar mai putea spune ca “The virgin soul of the Blues” este numele primului său album – album 100% live – lansat la Bucuresti, în februarie 2016. Sau că numele său e deja în playlist-ul radio BBC Music. Sau că, în septembrie 2016, a cântat la Sala Palatului, în deschiderea concertului The Original Blues Brothers (SUA)… Despre CANAF, însă, se povestește cel mai bine ascultându-l cântând!

CANAF, o voce unică și un concert-eveniment la Iași
The same old&new blues concept

Vineri, 22 iunie 2018, CANAF revine la Iași într-un ”must-see live concert”, pe scena Amfiteatrului Palas Iasi, incepând cu ora 20.00! Invitatul special al serii va fi bluesman-ul Marcian PETRESCU, considerat singurul muzicutist profesionist din România. Toti cei prezenti la concertul-eveniment vor primi cadou atât un album semnat CANAF cât și aplicația CANAF Bluesmobil – dezvoltată de Crosstech IT – ce va fi lansată în cadrul show-lui. The same old&new blues concept într-un concert de blues unic, vineri, 22 iunie 2018, ora 20.00, pe scena Amfiteatrul Palas Iasi! Un eveniment susținut de Crossworlder Music!

Despre Marcian PETRESCU s-ar putea spune, pe scurt, cam așa…

A cântat alături de nume celebre ale bluesului mondial precum Sugar Blue sau Charlie Musselwhite. Aceştia apar de altfel şi ca invitaţi speciali pe două dintre albumele trupei, “Poveştile bluesului” şi “desCÂNTECE DE BLUES“. Are o trupă proprie intitulată Trenul De Noapte și un nou album ”Drifting Blues” lansat anul acesta la București.

BILETE

Pret bilet: 50 lei. Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: