”Campioni in business”, Grand Hotel Traian-1 noiembrie

Proiectul Campioni în Business este un “bravo” și un “mulțumesc” pentru antreprenorii români care, crescând companii de succes, pun în mișcare economia și dezvoltă întreaga Românie. In Iasi, evenimentul va avea loc pe data de 1 noiembrie, la Hotel Traian.

campionii business-ului romanesc

Evenimentul îi va aduce in prim-plan și îi va sărbători la Bucuresti (10 Octombrie), Cluj-Napoca (18 octombrie), Iași (1 noiembrie) și București partea a doua (14 noiembrie) pe antreprenorii ale caror companii au crescut chiar în timp de criză, adevarații performeri care şi-au câştigat titlul de campioni în business.

Lansarea ediției din 2012 a proiectului Campioni în Business s-a facut  pe 10 Octombrie la Hotelul Intercontinental din București, printr-o conferinta de presa.

PROGRAM

Agenda_Campioni in Blusiness_IASI

DESPRE CAMPIONI

20 de Campioni în Business sunt descoperiți și sărbatoriți anual în cadrul proiectului nostru, 20 de antreprenori de succes urcă pe scenă la evenimentele pe care le organizăm în tară și în București pentru a iși primi aplauzele pe care le merită cu prisosință.  Ocupați și discreți, oamenii din spatele companiilor a căror creștere sustenabilă ne face să îi includem în clasamentele noastre ne impresionează an de an cu modestia lor, dar și cu puterea exemplului lor.

infografic

INFO

www.campioniinbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: