Campioni in Business, 9 noiembrie 2016, Iasi

campioni-in-business

Ne face plăcere să vă invităm la cel de-al doilea eveniment din acest an al proiectului „Campioni în Business”  care are loc miercuri, 9 noiembrie 2016, la Iași, începând cu ora 09.00.

În cadrul conferinței care va avea loc la Hotel Internațional vor fi premiate cele mai dinamice și mai performante companii din Moldova, precum și antreprenorii care le conduc.

Premiile sunt acordate în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului și a numărului de angajaţi dar și a altor criterii ce țin de reputatia, implicarea in comunitatile locale si eficiența activităților desfășurate de companiile respective.

La eveniment vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri local și regional, reprezentanți ai mediului bancar, consultanți de business și analiști.

În cadrul evenimentuluidin acest an, participanții la eveniment vor dezbate tema „ Strategii de dezvoltare a României. Perspective macroeconomice” alături de Cristian Nacu (Senior Adviser, Enterprise Investors),  Ionuț Simion (Country Managing Partner, PwC România), și Radu Crăciun (Președinte-Director General, BCR Pensii).

INFO

Campioni in Business

www.campioniinbusiness.ro

www.facebook.com/campioniinbusiness

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: